There’s a soulstorm.. somewhere

Posted: iulie 5, 2009 in D'ale mele
Etichete:, , , , , , , ,

Am luat pt cateva ore aspect de muratura.. un sentiment tare interesant, avand in vedere ca nu puteam sa fac pasi mai mari de cativa cm pt ca nu imi permiteau pantalonii si ma simteam mai grea cu 10 kile. Tot in acest timp am realizat si de ce pinguinilor nu le e frig pe la Polu’ Nord pe la ei, pe acolo. Daca esti umed, atat de umed incat ai umple cateva bidoane de 5 L , baga-te la inghesuiala. Nu o sa regreti sentimentul de caldura, chiar daca nasu tau sta in ceafa vecinului, cotu celui din dreapta e in coasta ta, tipu din stanga aproape ca ti s-a suit in cap, iar cel din spate e practic lipit de tine si nu ai unde sa te misti.. decat cu valu.

In traducere libera, am fost la B’estFest, la Patrice si The Killers. A fost un fel de Mamaia : o scena inconjurata de multa apa, dar oameni perseverenti. nu au dat multi bir cu fugitii. doar nu am dat 100 lei pe un bilet ca sa ma duc acasa. biletu de ratb e 1,3 lei, iar eu am abonament. deci am stat, chiar daca telefoanele mele se transformasera in niste sirene, iar vantu’ ne mai futea cate-o rafala de o simteam peste tot.

Concluzia : nu am racit, deci a fost genial. Va las si voua filmuletele :D

Patrice – Up in my room

The Killers – Human

The Killers – For Reasons Unknown

” Have you people ever loved somebody.. it’s a wonderful thing.. sometimes it disappears just as quick.. you wake up one morning and is gone without a trace, but you want it back and you want to fight for it.. „

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s