aaaaaaaah!

Posted: iulie 14, 2009 in D'ale mele
Etichete:, , , , , ,

aaaaaaaah! aaaaaaaah! (running around and screaming) Britney Spears e pa peste tot. pe toate programele! de ce? de ce? de ce? io inteleg ca a trecut printr-o perioada teribilista si ca ar tb sa o admiram pt minunata revenire in lumea showbiz-ului, dar totusi.. de ce tb ca atunci cand deschid si eu teve-ul, singura data pe saptamana, s-o vad de tzanshpe mii de ori? daca ma plateste si pe mine, ma uuuuit la eaa si o eternitate, cu mici pauze de shushu si de odihnire pt ochi (avand in vedere glamorous-itatea e ca si cum te-ai uitat la soare, deci nu.. eu necesit pauze). imi creste tensiunea si cred ca fac si toxi-britney-infectie. bine ca au mai rarit-o cu Enrique, ca altfel renuntam la cablu si ma declaram boschetara.

se apropie o sarbatoare internationala de o mare importanta : ziua pinguinului impiedicat. si eu tb sa achizitionez chestii intr-o stare de agregare solida care sa incante placut ocheanul si de asemenea sa fie placute la palpare. si momentan nu detin idei pe care sa le pot materializa. nu m-am panicat inca cu privire la acest aspect, dar cred ca ma voi transforma cat de curand. ca mi-e tare foame si cam vad dublu. eu si cu vampirii. daca ni se face foame, apai nu ne sta nimic in cale (am vazut prea multe filme/ desene animate, i kno’). setarile mele din fabricatie au cam deviat de la traseu, pe parcursul dezvoltarii mele launtrice, psihice si fizice.

alta chestie pe care n-o inteleg. de ce noi, romanii, tb sa stim cand e ziua americii, ziua frantei, etc. ei stiu cand e ziua romaniei? am vazut reportaje pe 4 iulie cu artificii, americani in romania care se simteau ca la ei acasa.. iar astazi am aflat de la niste prieteni ca e ziua frantei. sunt chiar curioasa daca ei au reportaje d-astea magnifice cu „ta-nana-nananaaa.. este ziua romaniei!” hip-hip hurey. let’s drink to that!

gata , ma retrag in barlog la hibernat cu pinguinu’.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s