tzâr!

Posted: octombrie 20, 2009 in D'ale mele
Etichete:, , , , , , , , , , ,

Am realizat eu asa.. ca nu e necesar sa ai un telefon super-mega-extra shmecher, cu omiesasesutenouazecisipatru aplicatii la el, design aerodinamic, pt care sa fi facut credit ca sa ti-l permiti. mie imi place telefonu’ meu (desi n-as zice „nu! nu il vreau! take it away!” unui Blackberry) pt simplul motiv ca am mesaje dragute in el. si la dracu’ ca raman in telefon, nu le pot muta.. doah, nu e prea performant. si mai face el nazuri, evitand cu multa dexteritate sa imi vibreze in buzunar cand suna. drept urmare am apelat la atentia auditoriului de pa peste tot. mi-am tras o sonerie, l-am dat la vol maxim si daca nu vibreaza, iar eu nu il aud mai intai .. observ cum toti se uita in jur ca boii, unii la altii ca nu stiu ce se aude, ce se scurge si de unde. si pana la urma, vad un puhoi de oameni care se uita la mine. si ete asa aflu eu ca imi suna telefonu’! sau ca imi curge in buzunar.. cum prefera babutele sa imi zica.

in seara asta am observat totodata ca stau intr-un cartier de „elita”. cum sedeam eu asa, asteptand la 11 pm acel nenorocit de troleu care vine cand i se scoala.. se indreapta catre aceeasi statie un grup de indivizi, unu ciondanindu-se cu un nene. si cum se indreptau aia spre mine, la 2 m de mine il vad pe unu cum scoate ranga din maneca.. aaaaw, ce shiny era si cul. bah, ce pot spune e ca.. nu ma cheama Jet Li sau Bruce Lee. sunt teafara si nevatamata, in schimb nenii aia s-au dus in directia unde ma voi muta. awesome :D. acu imi blestem copilaria ca nu am stat sa sparg seminte in fata blocului cu toti cocalarii sa ii stiu pe toti din cartier, sa ma trag de sireturi si sa impart punga de Nuttline. neinspirata fusei, zau de nu.

Reclame
Comentarii
 1. Viorel spune:

  Erau cumva puţin mai coloraţi cei cu ranga ? :)

 2. beavy spune:

  de data asta pot spune cu siguranta (pt ca imi purtam bicicletele) ca nup, nu erau colorati, nu ii confundai cu bezna, nu se camuflau in timp si spatiu.. erau people de people.

 3. alx spune:

  tu esti mai colorata decat ei :)) auzi, mamaia ta e tigan? :)))

 4. beavy spune:

  eeeu? eu sunt draguta :P

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s