vum-vum

Posted: noiembrie 30, 2009 in D'ale mele
Etichete:, , , ,

azi m-am fofilat de la a interactiona cu masina de calcat.. l-am lasat pe tata sa-si faca de cap. ce dracu’, doar nu are carnetul de conducere, de atatia ani, degeaba.. nu?

e nasol sa stai la etaje inferioare si sa n-ai perdele.. am realizat eu asa, cea cu multe realizari. in cealalta parte sedeam la 8 si nu aveam perdele de nicio culoare, dar n-aveam treaba.. aci in schimb, pai astia de vis-a-vis par ca n-ar dormi vreodata. pana si la 1 noaptea nu pot sa ma schimb in camera pt ca poate e vreun ochi mai vigilent si ma urmareste. si nu imi face placere sa imi respire cineva in ceafa.. nu asa :))

am obs ca aceasta mutare mi-a creat si anumite dereglari (la cap sunt asa de cand ma stiu, nu mai era nimic de dereglat).. am devenit mai sensibila. iuuu!

maine dimineata tb s-o fentez pe sormea.. cred ca incerc arhicunoscutul tub de pasta de dinti si apoi o las sa ma fugareasca. asa facem noi inviorarea de dimineata. ea se crizeaza mai mult si mai rpd, piticii ei de pe creieri inmultindu-se cu o viteza uluitor de ametitoare. si nu se calmeaza pana nu arunca cu mine dupa ce nimereste. azi am exersat deplasarea prin tarare.. si suntem deschise la nou. maine este o zi noua. maine va fi soare.. am eu asa un feelingutz.

pot sa nu ma duc la munca? :-s

si cam atat. scrisesem atatea, dar le-am si sters. indecisa. femeie. i rest my case :))

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s