oh, take me back to the start

Posted: ianuarie 18, 2010 in D'ale mele, La Sediu
Etichete:, , ,

a nins.. din nou. abia mi-am aruncat privirea pe geam si am descoperit cu stupoare ca iarna si-a asternut, din nou, tinuta rece, de gala. de data asta a revenit mai usor, e mai urata, nu imi mai place. poate pana ma trezesc eu, maine dimineata, totul o sa fie inghetat, o sa fie blocat ca intr-un glob de iarna, pe care il invarti de la cheita si il scuturi, iar fulgii si muzicuta nu mai contenesc.

si  asa profit eu de faptul ca toti s-au dus la culcare si cel mai probabil au adormit, iar casa e cufundata intr-un intuneric ametitor.. si am luat laptopul, stau in bezna luminata doar de monitor si incerc sa ascult.. in afara de bataile inimii mele, nu se mai aude nimic. niciun suier disperat in noapte, niciun caine latrand, toata natura e amortita, nici macar mobila nu trosneste din cand in cand.

a trebuit totusi sa intrerup „vacarmul” linistii, cu ceva ce reuseste sa ma obsedeze de fiecare data cand dau play (le regasiti mai jos).

te poti pierde foarte usor printre ganduri, printre amintiri, dorinte, esecuri, ganduri ce te obsedeaza, ce te framanta si te preocupa mai mult decat ti-ai fi imaginat vreodata. cat poti sa te ascunzi? cat poti sa le eviti? cat poti sa alergi fara sa te impiedici, sa cazi, sa te prinda din urma? sunt maestra in arta disimularii si reusesc fara mare efort, sa ascund totul sub un mare pres, sa fac curat si sa arunc totul dedesubt. pace si liniste.. dar pana cand? pot sa imi ascund orice, pot sa musamalizez totul, pot sa ma prefac ca sufar de amnezie temporara, pot sa ma prostesc pe mine insumi in asa hal, incat sa ajung sa ma cred. sunt o capabila.

Coldplay – In my place

Coldplay – The scientist

Coldplay – Fix you

Reclame
Comentarii
  1. anca yvonne spune:

    I love you. Te-am descoperit.

  2. beavy spune:

    he he :) thanks.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s