revin maine

Posted: februarie 24, 2010 in D'ale mele
Etichete:

sunt undeva in nirvana somnambulilor..daca s-a inventat. daca nu, am eu una personala. simt nevoia de un concediuuu. Dl TL, aveti legatura :D. si un suc de ananas cu rom la donsoara.. si un nene care sa imi faca masaj, iar altu sa imi vanture pletele printr-o miscare de du-te – vino a unei frunze de palmier de Berceni. si o amandina :))

sormea gazeleaza prin imprejur, pe aci .. adica se deplaseaza precum o gazela, cu mult tact .. iar eu sunt invidioasa pe energia ei, tonusul, talentul si valoarea ei. as vrea sa devin Frumoasa din Padurea Adormita..  ca momentan sunt doar la statutul de „din Padure” si vreau sa ma upgradez. tb sa urmez niste cursuri, o facultate? vreau sa dorm.. mult. vreau sa nu fie nevoie de prezenta mea si spiritul meu, sa nu misc un deget sau un fir de par de pe o ureche pe alta ori, sa fac vreo alta miscare d-asta periculoasa. doar vreau sa ma iau in brate, sa imi iau pernuta in brate, paturica sa devina un fel de cocon din care sa reies eu transformata cateva luni mai tarziu.. saaau, cand m-o gasi za Handsome Fat (aka fat frumos) care sa galopeze pe-un cal naravas in scopuri nobile, de a trezi din adancuri o prea frumoasa zana.. da, tot paragraful e despre mine.

cu mult si deosebit interes doresc sa specific ca tot azi, m-am pierdut in meli melo .. nu e cine stie ce magazin mare, dar eu am reusit. sau poate s-au ascuns fetele prea bine de mine..
Eu: studiam cu atentie sporita si un real interes, un portofel.. nu monologam.

Vanzatoarea: Buna ziuaaa! Bine ati venit la meli melo! (afiseaza zambet)

Eu : (imi rasar ochii de sub breton) … aaaaa! daaaa..

Vanzatoarea : Va pot ajuta cu ceva?

Eu : (ma uit in stanga, ma uit in dreapta.. ma uit mai bine in stanga, ma uit mai bine in dreapta.. cu privirea de strut indus in eroare sau de cutzu plouat, ma adresez cu glas timid de copil) M-am pierduuut! :(

evident, a ras si m-a lasat in pace. buna strategie, nu?

maine, poate.. mai multe detalii despre triunghiul meu conjugal inexistent, despre incertitudinea viitorului meu, prezentul si trecutul meu dintr-o perspectiva greu de inteles dar explicat ca pt prosti si.. cam atat. nici eu nu stiu ce zic. si nici motivul pt care fac treaba aceasta. acum sunt pe program artistic-liber. nu ma mai opresc. sunt disponibila 24/7.. doar cand am chef. (nu este valabil si pt cei ce imi ofera remuneratie in schimbul prestarii de servicii, in urma semnarii unui contract, nedubios, de munca)

cei care au inventat casca bluetooth ar da faliment daca ai lor clienti ar fi toti ca mine.. am urechi prea mici. acesta a fost un adevar absolut.

end of story

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s